Puteți cumpăra produse de pe site-ul SoloItaliano.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash/numerar) la livrarea coletului
Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Transfer bancar
Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.
Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:
– Denumire: SC VELVET BOUTIQUE SRL
– CUI: 32705158
– Nr.Reg.Com: J13/138/2014
– IBAN: RO67BTRLRONCRT0244860401
– Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Plata online cu cardul
Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure. Acest sistem asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. 

De asemenea, avem suport pentru portofelele digitale, cum ar fi ApplePay și GooglePay, care vă permit să finalizați mult mai rapid comenzile (Express Checkout), cu ajutorul metodelor de plată ale portofelului digital care stochează cardurile de credit și de debit precum și o adresă de livrare preferată (aceste informații sunt stocate exclusiv in dispozitivul utlizatorului). Portofelele elimină necesitatea ca clienții să introducă manual cardul și informațiile de facturare sau livrare, oferind o modalitate rapidă și convenabilă de plată.

Meniu