Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. VELVET BOUTIQUE SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi făra o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune acestor termeni și condiții și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți. Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

VELVET BOUTIQUE SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul soloitaliano.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

VELVET BOUTIQUE SRL este un furnizor terță parte de produse și nu este afiliat cu produsul (produsele) sau producătorul lor. Toate mărcile comerciale (denumire și embleme, logo-uri) sunt proprietăți ale deținătorilor respectivi. VELVET BOUTIQUE SRL nu deține sau revendică acele mărci comerciale utilizate pe acest site web. Emblemele și denumirile sunt folosite strict pentru a promova aceste produse.

Întregul conținut al site-ului www.soloitaliano.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea VELVET BOUTIQUE SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industriala. Folosirea fără acordul VELVET BOUTIQUE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislației în vigoare.

Domeniul www.soloitaliano.ro este deținut de către VELVET BOUTIQUE SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabila scrisa este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe www.soloitaliano.ro sunt comercializate de VELVET BOUTIQUE SRL. Prețurile produselor pot fi schimbate oricănd. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs. Prețurile produselor prezentate în site sunt exprimate in lei și includ TVA.

VELVET BOUTIQUE SRL își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.
Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii; la livrare este necesară semnătura de primire după verificarea conținutului pachetului în prezența reprezentantului firmei de curierat rapid. Orice reclamatie ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de VELVET BOUTIQUE SRL.

VELVET BOUTIQUE SRL își rezervă dreptul să întarzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de VELVET BOUTIQUE SRL. care includ: indisponibilitatea produsului, acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul nostru va face încă o încercare de a livra, după care comanda va fi returnată, clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea produselor comandate.

VELVET BOUTIQUE își rezerva dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit în baza de date, sau afișate gresit, livrarea nefiind încă efectuată. În acest caz clientul va primi notificare prin email sau apel telefonic asupra acestui caz.

Meniu